Daweda Landing Page Review – DK

Rating: Rated with 4.5 stars
Daweda Landing Page Review – DK
Srdan Sore
Daweda Exchange is closed. Try trading with recommended robots instead. Daweda Exchange er uden tvivl en af de mest innovative binære børser på markedet i øjeblikket.  De stræber desuden altid efter at overgå traderes forventninger ved at introducere nye funktioner på en jævnlig basis.   De har faktisk for nyligt introduceret en automatisk handelssoftware, der... Read more
Daweda Exchange is closed. Try trading with recommended robots instead. Daweda Exchange er uden tvivl en af de mest innovative binære børser på markedet i øjeblikket.  De stræber desuden altid efter at overgå traderes forventninger ved at introducere nye funktioner på en jævnlig basis.   De har faktisk for nyligt introduceret en automatisk handelssoftware, der er tilgængelig for alle tradere med en almindelig Daweda handelskonto. Daweda Exchange tradere placerer handler mod hinanden, og Daweda ATS opererer derfor efter de samme principper. Hvorfor anvende Daweda ATS? Ved at anvende Daweda ATS får tradere mulighed for at placere handler hurtigt og let uden meget indblanding, hvilket giver dem mere tid til at lave vigtigere ting.  Mens de fleste andre handelsrobotter kræver, at tradere tilmelder sig og indbetaler penge hos en ekstern mægler, fjerner Daweda ATS denne mellemmand, idet den anvender den samme handelsplatform som DawedaExchange.
4.5
 1. Website preview

 1. Daweda ATS review

  Daweda ATS

  Daweda Exchange is closed. Try trading with recommended robots instead.

  Daweda Exchange er uden tvivl en af de mest innovative binære børser på markedet i øjeblikket.  De stræber desuden altid efter at overgå traderes forventninger ved at introducere nye funktioner på en jævnlig basis.   De har faktisk for nyligt introduceret en automatisk handelssoftware, der er tilgængelig for alle tradere med en almindelig Daweda handelskonto. Daweda Exchange tradere placerer handler mod hinanden, og Daweda ATS opererer derfor efter de samme principper.

  Hvorfor anvende Daweda ATS?

  Ved at anvende Daweda ATS får tradere mulighed for at placere handler hurtigt og let uden meget indblanding, hvilket giver dem mere tid til at lave vigtigere ting.  Mens de fleste andre handelsrobotter kræver, at tradere tilmelder sig og indbetaler penge hos en ekstern mægler, fjerner Daweda ATS denne mellemmand, idet den anvender den samme handelsplatform som DawedaExchange.

  Ydermere kan tradere forvente at opleve et højt niveau af kontrol kombineret med en fleksibel handelstilgang.  Vigtigere end det er, at DawedaExchange er reguleret af CySEC, hvilket giver tradere ro i sindet, fordi de virkelig er en troværdig binær optionsudbyder.

  Daweda ATS lover tradere en høj succesrate på over 90 %. Det virker som højt sat, men det er hovedsageligt fordi, at tradere handler mod hinanden i stedet for mod ’huset’.  Den eneste hage er, at der er pålagt et servicegebyr på 0,50$ for hver eneste handel.

  Sådan anvendes Daweda ATS

  Først kan tradere indstille deres handelspræferencer og personliggøre indstillinger tilsvarende. Daweda ATS skaber herefter ordrer baseret på disse indstillinger og udfører handler.  Så simpelt er det!

  1. Lav en minimumsindbetaling på 500$ på din Daweda Exchange handelskonto.

  2. Vælg antallet af kontrakter der skal handles.

  3. Indstil den daglige grænse for kontrakter.

  4. Vælg handelsstrategi og aktiver.

  5. Slå autotrading til

  Daweda ATS Handelsfunktioner

  Denne binære børs tilbyder mange gratis undervisningsresurser til sine tradere; ordforklaringen og vejledningerne er gode til at forklare, hvordan man anvender Daweda platformen, inden du begynder at handle. De har også nogle særlige Daweda ATS-funktioner så som Bestillingsbog og Risikoafdækning.    

  Daweda ATS har også en tilgængelig App til både Apple og Android-enheder, hvilket giver tradere mulighed for at følge deres handler hvor og når som helst. Med henblik på kundesupport, har Daweda 2 separate e-mailadresser til henholdsvis almindelig support og kundeklager.  Deres grundige OSS-sektion besvarer også de fleste spørgsmål, som en trader end måtte have.

  Daweda ATS handelsplatform

  Daweda Exchange-platformen er utrolig brugervenlig og let at navigere rundt på; aktiver er kategoriseret i faner øverst oppe med en favoritfane, der viser traderens foretrukne aktiver.   Udløbstiderne er vist forneden.  En minimumshandel starter ved blot 10$.

  Daweda ATS

Binary Options Robots