BOSR Landing Page Review – DK

Rating: Rated with 5 stars
 • Price GRATIS
 • Tested
 • VIP Access 1 måned gratis
BOSR Landing Page Review – DK
Srdan Sore
BinaryOptionsRobot har etableret sig selv som en af de mest populære autotrading robotter på markedet i de seneste år, og påstår, at de tilbyder det mest pålidelige software på markedet. Efter at have testet robotten kan vi bekræfte, at denne robot er meget brugervenlig og har mange forskellige funktioner, som får den til at skille... Read more
BinaryOptionsRobot har etableret sig selv som en af de mest populære autotrading robotter på markedet i de seneste år, og påstår, at de tilbyder det mest pålidelige software på markedet. Efter at have testet robotten kan vi bekræfte, at denne robot er meget brugervenlig og har mange forskellige funktioner, som får den til at skille sig ud fra mængden; et fantastisk valg for tradere, som leder efter en velrenommeret robot. Hvordan Fungerer BinaryOptionsRobot? Denne robot anvender en kompleks computeralgoritme til at observere markedet og finde profitable handelsmuligheder til sine brugere. 
5
 1. Website preview

 1. Binary Options Robot review

  Binary Options Robot

  BinaryOptionsRobot har etableret sig selv som en af de mest populære autotrading robotter på markedet i de seneste år, og påstår, at de tilbyder det mest pålidelige software på markedet. Efter at have testet robotten kan vi bekræfte, at denne robot er meget brugervenlig og har mange forskellige funktioner, som får den til at skille sig ud fra mængden; et fantastisk valg for tradere, som leder efter en velrenommeret robot.

  Hvordan Fungerer BinaryOptionsRobot?

  Denne robot anvender en kompleks computeralgoritme til at observere markedet og finde profitable handelsmuligheder til sine brugere. 

  Softwaren er fuldstændigt webbaseret, hvilket betyder, at tradere ikke er påkrævet at downloade nogen specifikke programmer for at køre denne robot, de kan blot åbne den i deres webbrowser.   Tradere skal være online for at handle med BinaryOptionsRobot.

  Platformen er utrolig simpel og let at anvende, hvilket gør det sjovt selv for begyndere.

  Tradere kan glæde sig over, at BinaryOptionsRobot er fuldstændig gratis at anvende.  Tradere er ikke påkrævet at foretage en indbetaling for at oprette en konto og blive medlem, og der er heller ingen skjulte gebyrer.

  En fantastisk fordel ved denne robot er, at handler kun udføres på foranledning af traderen, traderen kan vælge at slå autotrading til og fra, og han/hun skal også være online og være logget ind på sin BinaryOptionsRobot-konto for at aktivere systemet.  Dette giver dem mere kontrol over deres penge og handelsportefølje. Dette medfører generelt en mere sikker tilgang til autotrading af binære optioner.

  1. Opret en konto ved at udfylde tilmeldingsblanketten.

  2. Vælg en mægler fra listen.

  3. Log ind på mæglerens platform med dit BinaryOptionsRobot brugernavn og adgangskode.

  4. Følg instruktionerne for at foretage en indbetaling hos mægleren.

  5. Begynd at anvende BinaryOptionsRobot til autotrading.

  Alle tilgængelige mæglere på Binary Options Robots hjemmeside er velkendte mæglere, så som Banc De Binary eller Option.fm, så tradere kan derfor føle sig trygge ved at indbetale hos dem.

  BinaryOptionsRobot-konto

  De tilbyder én kontotype til alle tradere. Denne Rigtige Konto tilbyder nogle interessante funktioner til traderne, som kan tilpasses til traderens handelserfaring.  Maksimum Daglige Handler-funktionen giver tradere mulighed for at lægge loft på det antal handler, som de ønsker at placere.  Dagligt Stop Tab-funktionen giver mulighed for en mere effektiv pengestyring og reducerer tab.

  Denne robot tilbyder også en gratis VIP-konto. Denne konto tilbydes kun som en opgradering til loyale kunder, så som tradere, der indbetaler hos flere mæglere.

  VIP-konti er generelt kun tilgængelige i en begrænset periode, men de indeholder mange interessante funktioner, som tradere helt sikker vil finde anvendelige.

  BinaryOptionsRobot VIP-kontofunktioner

  Strategier – tradere kan vælge op til 4 strategier, som bliver brugt til deres autotrading

  Risikoniveau – tradere kan vælge mellem fire risikoniveauer markeret med forskellige farver. Jo højere risikoniveau, des flere handler bliver der placeret.

  Udløbstider – tradere kan vælge kortsigtet handel eller længere udløbstider

  BinaryOptionsRobot kundesupport

  God kundesupport er en vigtig grundsten i enhver service. Heldigvis leverer BinaryOptionsRobot fantastiske resultater, når det kommer til supportservicer. Ud over en fantastisk live chatfunktion er der også en online formular, hvor du kan kontakte en medarbejder.  Alle de agenter vi snakkede med havde en god indsigt i autotrading med denne robot samt var venlige og tålmodige.

  Bankmuligheder hos BinaryOptionsRobot

  Hvis du har en grundlæggende viden om autotrading-robotter, så er du allerede klar over, at tradere normalvis ikke behøver at foretage en indbetaling eller hævning med robotter.   Indbetalinger og hævninger håndteres kun af den valgte mægler.  De fleste mæglere der er partner med BinaryOptionsRobot, så som Banc De Binary, tilbyder et bredt udvalg af betalingsmetoder, så tradere bliver ikke skuffet.

  BinaryOptionsRobot påstår, at de er det bedste tilgængelige autotrading-software, og det er ikke svært at se hvorfor.  Denne robot kommer med mange interessante funktioner, ikke mindst at det er fuldstændigt gratis.

  Binary Options Robot

Binary Options Robots